Kompetencer | Quist VVS
13721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13721,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vi er autoriseret VVS-installatør og varetager opgaver, store som små.

VVS arbejde spænder vidt. Alt fra en vandhane der drypper, nyt toilet, til udskiftning af varmtvandsbeholdere, blikarbejde til ventilation og totalrenoveringer.

Vi udfører dem alle med håndværksmæssig stolthed, engagement og ansvar.

Hovedentrepriser
 • Mange går med en drøm om at renovere badeværelset, bryggers eller måske et helt hus, men kan ikke helt overskue, at skulle være tovholder på alle håndværkere og har måske heller ikke de håndværksmæssige kompetencer til at få alle aspekter med af sådan et projekt – Det kan vi hjælpe med! Og vi er gode til det!
 • Vi rådgiver, tegner, står for koordineringen mellem håndværkere osv, så I som bygherre kun har én kontakt og ét sted at rette henvendelse med stort og småt.
 • Vi udfører arbejdet efter gældende normer og regler- som sammen med vores kvalitetssikringsprocedurer sikrer vores kunder solide og professionelle løsninger.
Badeværelses- og bryggersrenoveringer

At renovere et badeværelse eller et bryggers, kan både betyde at pifte de eksisterende rammer op med ny sanitet og armaturer – det kan også være en mere omfattende renovering, hvor der måske skal laves om i rummet for at få en mere optimal udnyttelse.

Kontakt os allerede i planlægningsfasen, så bistår vi gerne med forslag og rådgivning, der måske kan hjælpe jer på vej i beslutningsprocessen.

Varmesystemer

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Fjernvarme eftersyn / Serviceaftaler

Laver du en serviceaftale med os, kommer vi én gang om året og gennemgår installationerne. En sådan gennemgang og årligt eftersyn er den bedste måde at holde sine installationer ved lige på. Slidtage og tæring opdages inden det går galt og vi sørger selvfølgelig for at indstille og regulere, så der ikke forbruges for meget varme.

Gratis servicetjek

Der kan ske et stort varmetab eller et stort vandspild, hvis dele af vandinstallationerne er defekte eller forkert installeret. Ved et servicetjek gennemgår vi alle husstandens installationer for at finde eventuelle fejl. Det gælder alt fra rør og vekslere/varmtvandsbeholdere til gulvvarme, armaturer og toiletter. Vi går installationerne igennem og rådgiver dig, hvis der er noget, der trænger til at blive udskiftet, eller hvis du f.eks. kan opnå besparelser ved at skifte til mere miljøvenlige og opdaterede løsninger.

Udskift af armaturer og sanitet

Ingen opgave er for lille for os, så står du og skal have udskiftet en vandhane, eller have et nyt toilet eller vaskemøbel, klarer vi det med et smil og professionelt håndværk.

VA godkendte produkter

I alt for mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet eller at lovpligtige forskrifter ikke er overholdt. Ofte desværre begge dele.

Det kan betyde, at din forsikring ikke dækker eksempelvis en vandskade, da produktet simpelthen ikke er anvendeligt og lovligt under danske forhold.

Vi forhandler og monterer udelukkende produkter, der er godkendt af Boligministeriets Godkendelsesudvalg for vand- og afløbsmateriel – Bedre kendt som VA-godkendte produkter.

Tag- og blik opgaver

Vi udfører alle former for blikarbejde og på vores værksted i Risskov, har vi de rigtige maskiner til forarbejdning af zink- aluminium- og kobberplader.

Skal tagrendes lappes, eller skal der etableres en ny kvist med zinkinddækning, så udføres arbejdet professionelt med et flot udtryk og finish.Vi laver selvfølgelig også tagrender, fodblik, indskud, løskanter og meget mere.

Vandinstallationer

Vandinstallationen er en teknisk installation, der bringer vandet fra anboring på hovedledning til tapsted.

Alt arbejde i forbindelse med vandinstallationer, skal udføres af en autoriseret VVS-installatør.
Som hovedregel skal du altid have autoriseret vvs installatør til at reparere og montere faste installationer inden for vvs og kloak. Hvis der sker en skade i forbindelse med de faste installationer og arbejdet ikke er udført af en autoriseret vvs installatør, kan forsikringen afvise at dække omkostningerne for udbedring.
3D-tegning

Få tegnet dit drømmebadeværelse i 3D, og se dine idéer blive til virkelighed. Vi laver en 3D-tegning og visualiserer dine indretningsvalg ved at vise, hvordan badeværelsesmøbler, farver, sanitet, tilbehør osv. kommer til at se ud, når det hele står færdigt. På den måde får du en endnu klarere rumfornemmelse og en oplevelse af dit badeværelse i sit rette miljø – fra alle vinkler. Du får på samme tid mulighed for at opdage, hvis der er noget, der skal ændres. En 3D-tegning er et oplagt redskab at gøre brug af i skabelsen af dit nye badeværelse.

Håndværkerfradrag

Du kan få håndværkerfradrag (servicefradrag) for udvalgte serviceydelser og håndværksydelser, som er udført i hjemmet eller fritidsboligen. Serviceydelser giver fradrag på op til 6.100 kr. pr. person i 2019 (6.000 kr. i 2018) og håndværksydelser giver fradrag på op til 12.200 kr. pr. person i 2019 (12.000 kr. i 2018).

Et udpluk af hvad fradraget omfatter:

 • Installation eller udskiftning af varmestyringsanlæg, fx:
  • Radiatortermostatventiler
  • Vejrkompenseringsanlæg
  • Urstyring
  • Udskiftning af radiatorer (dog ikke el-radiatorer)
   Fradraget omfatter ikke installation af gulvvarme og rørføring til gulvvarme.
 • Udskiftning eller reparation af fjernvarmeunits
 • Installation af varmepumper, herunder jordvarmepumper, fx:
  • Varmepumper, herunder luft-til-luft varmepumper med og uden kølefunktion
  • Jordvarme: Hele jordvarmesystemet, inkl. Jordslange

Installation eller forbedring af ventilation, fx:

 • Balanceret ventilationsanlæg med varmeindvinding

Husk!

 • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms – ikke for materialer.
 • Du skal betale elektronisk fx med dankort, MobilePay, netbank (ikke med kontanter).
 • Husk at gemme din dokumentation for det udførte arbejde.

Skal vi lave din næste VVS opgave?