Bevidst pause i væksten

Hos D-VVS i Aarhus har man besluttet kun at vokse i det tempo, hvor man kan skaffe og fastholde de helt rigtige medarbejdere. Også selvom der er opgaver til mere.

Jeg vil kun have svende og lærlinge, som jeg kan stole 100 procent på, både når det gælder deres faglighed og den måde, de opfører sig på ude hos kunderne. Og betyder det så, at vi må vente lidt med at vokse, jamen, så er det bare sådan, det er.

Jesper Damsgaard kigger insisterende hen over bordet. Han ejer og leder D-VVS i Aarhus, som i dag har fem svende og én lærling. For nogle år siden var han ellers oppe på ti svende og fire lærlinge, men han fandt ud af, at det var vigtigere at sikre kvalitet i arbejdet end at vækste.

– Der er masser at lave. Og tidligere har jeg både ansat faste medarbejdere og brugt vikar- bureauer for at nå det hele, men jeg var ikke altid tilfreds med det, vi leverede. I dag har jeg kun ansatte, som jeg kan stå helt og fuldt inde for…

Læs hele artiklen her